Nem nagyon van kreativitásom, de szeretek rajzolni. Mit rajzoljak fejből?
Figyelt kérdés
Másolni tudok, embereket/állatokat/tárgyakat árnyékolva nem akarok már rajzolni, hanem ilyen egyedi színes figurákat. De nincs kreativitásom, és az interneten sem találok semmit. Mangákat/animéket már pár éve rajzolok, eddig másoltam, de aztán elkezdtem fejből, de nagyon ritkán van ihletem hozzá. (amiket rajzoltam, jók lettek amúgy xd) Pl. ezek, de nem csak másolni szeretnék.
Nevük nincs, így nem találok még többet. Fejből ezek nem mennek:( MAnga rajzoláshoz is adhattok segítséget, hogyan rajzoljak fejből. Bocs ha értelmetlen voltam.
2010. máj. 22. 14:00
1/3 anonim válasza:
Hát én úgy szoktam hogy olvasom a kedvenc mangáimat, vagy nézek animet, és akkor onnan jön az ötlet hogy "jajj ez a csaj jól nézne ki hosszú pink hajjal a lila rövid helyett" és akkor megrajzolom és tök más lesz mindig mint az eredeti:)
2/3 A kérdező kommentje:
nekem inkább a pózzal és a ruhával van gondom, de adtál egy jó ötletet köszi:)
2010. máj. 22. 21:24
3/3 anonim válasza:
Itt jó kis rajzfilm figurákat tudsz rajzolni....színeset!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!