Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ismer valaki valami nagyon jó...

Bobbbo kérdése:

Ismer valaki valami nagyon jó viccfórumot (Fórumot, tehát nem kategóriába szedett viccgyűjteményeket)?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon régen volt a csajozás.hu -n egy fórum, valami olyasmi volt a címe, hogy "ezt most hallottam ku... jó" vagy valami hasonló, és ott vegyesen dobálták be a TÉNYLEG jó vicceket, és a fárasztók, a gagyik döntő részben elkerülték a fórumot.

Azóta az oldal is megszűnt, én megtaláltam páromat, és kétgyermekes apaként élem az életem, de újra olvasnék jó vicceket hasonló FÓRUMON, ahol azért minden kb. 3.4-5-ödik viccen tudtam egy jó nevetni.

Googliztam, de nem találtam még meg az igazit, aki esetleg tud valamit, az kérem írja meg. Jöhet olyan oldal is, ahol lehet úgy böngészni a viccek között, hogy ne csak pl. a anyósos, vagy munkával kapcsolatos vicceket olvassa az ember hanem valamilyen formában vegyesen listát is lehessen böngészni.

Köszi előre is.

2017. júl. 20. 22:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!