Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan/hol lehet egy rajzos...

Hogyan/hol lehet egy rajzos youtube csatornát népszerűsíteni?

Figyelt kérdés
Eddig angolul próbálkoztam, gondoltam így több embert elér, speedpaint videókkal illetve utoljára egy tutorial videóval. A legelsőt megosztottam fb-n több helyen, de így is csak 126 megtekintés lett, holott alacsonyabb színvonalú videókon több ezres van. Ez hogy lehet? Magyarul kéne próbálkoznom vagy többet hirdetni? Ez függ attól is, melyik régióban vagyok? Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. júl. 16. 13:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

trollkodj más videósok videói alatt, legyél feltűnő te.

ne keljen már mindent leírni, ennyire életképtelen vagyok?

2017. júl. 17. 17:48
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy felíratkoztál és örülök, hogy tetszenek a rajzaim. :)

LYRA-t meg Faber-Castell, erre a kettore eskuszom

Van par Derwent ceruzam is de azok annyira rosszak amennyire dragak :D

2017. júl. 17. 19:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanacsod 11-es :D azt hiszem igazad van
2017. júl. 17. 19:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia,

Kerestem, hogy hol lehet magadat a YouTube -on reklámoztatni a karriered elején de nem találtam, így ebben nem tudok segíteni.

Viszont van egy Magyar vlog -ger aki magyarul beszél/ ír, talán tőle megkérdezhetnéd az egyik videója alatt, hogy hogyan kell, ő nagyon nagy YouTube celeb/ tudálékos személy.

(ha nem ő akkor az egyik csicskása tuti, hogy segíteni fog, + onnan is szerezhetsz nézettséget/ féliratkozókat)

2017. júl. 19. 12:02
 15/16 anonim ***** válasza:
2017. júl. 19. 12:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Esetleg ha több rajzod lesz, akkor készíts weboldalt, ahova a kész rajzokat teszed fel, és mondjuk megrendelésre készítesz más rajzokat is.
2017. aug. 23. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!