A Balaton Sound-on illetve Sziget fesztiválon vannak melegek?
Figyelt kérdés
Mármint mire számíthat ott egy meleg, lehet pasizni vagy találkozni ilyen emberekkel, van ott ilyen társaság.2017. júl. 10. 02:03
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok túl jó abban, hogy felmérjem ki meleg, meg ki nem -főleg nem fesztiválós állapotban, lol-, de a tavalyi Sound-on egy 4-5 fős meleg társaságot biztos, hogy láttam.
2/4 anonim válasza:
A 'meleg' szó nekem hőérzetet jelent, átvitt értelemben pedig az otthon melegét.
Homoszexuálisok egyébként mindenhol vannak, fesztiválokon különösen.
4/4 anonim válasza:
csak a Szigetről tudok nyilatkozni: ott a Civil Szigeten külön ilyen sátrak is vannak, és van egy külön helyszínük is, ami elég nagy és színvonalas (Magic Mirror). itt vannak zenés, táncos programok, filmvetítések, beszélgetések, és az egész fesztiválról elmondható, hogy nagyon nyitott és támogató. én sok meleggel találkoztam ott, és mind nagyon jó fej volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!