Tudtok olyan oldalt vagy tudtok egy jó tanácsot hogy hogyan tudnék megtanulni japánul?
Ez az oldal szerintem jó: [link]
Viszont hogy akarsz megtanulni japánul? Magadtól vagy tanár segítségével?
magamtól mert szerintem érdekesebb úgy megtanulni hogy egyedül és ezért gobdoltam arra hogy hátha van olyan oldal ahol részletesen le vannak írva a dolgok
köszi a választ!
Értem. Szívesen a választ :)
Viszont nem tudom mennyire néztél utána japán könyveknek.
Van egy Dekiru nevű könyv, ahhoz van CD, megoldások, szószedet. Mivel a feladatok megoldásai benne vannak így az jó önálló tanuláshoz, viszont a gyakorláshoz kevés feladat van benne :/
Szóval érdemes keresgélni még feladatokat.
A youtube-on vannak vidik, melyek sokat tudnak segíteni pl. a kiejtésben, hiragana, katakana és a kanjik tanulásánál.
Nézz sok filmet, sorozatot magyar felirattal, így a kiejtésed, a szövegértésed is sokat fejlődik.
A Dekiru könyvnek két része van, a linken megtalálod a könyvet:
imulat.com
Bence Japánban él, több nyelven beszél, elég jól magyaráz mind videóiban, mind cikkeiben. Vannak élménybeszámolós youtube videói is, valamint nyelvoktató videói szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!