Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudtok olyan oldalt vagy...

Tudtok olyan oldalt vagy tudtok egy jó tanácsot hogy hogyan tudnék megtanulni japánul?

Figyelt kérdés

2017. júl. 8. 09:55
 1/6 anonim válasza:

Ez az oldal szerintem jó: [link]

Viszont hogy akarsz megtanulni japánul? Magadtól vagy tanár segítségével?

2017. júl. 9. 09:16
 2/6 A kérdező kommentje:

magamtól mert szerintem érdekesebb úgy megtanulni hogy egyedül és ezért gobdoltam arra hogy hátha van olyan oldal ahol részletesen le vannak írva a dolgok

köszi a választ!

2017. júl. 10. 08:29
 3/6 anonim válasza:

Értem. Szívesen a választ :)

Viszont nem tudom mennyire néztél utána japán könyveknek.

Van egy Dekiru nevű könyv, ahhoz van CD, megoldások, szószedet. Mivel a feladatok megoldásai benne vannak így az jó önálló tanuláshoz, viszont a gyakorláshoz kevés feladat van benne :/

Szóval érdemes keresgélni még feladatokat.

A youtube-on vannak vidik, melyek sokat tudnak segíteni pl. a kiejtésben, hiragana, katakana és a kanjik tanulásánál.

Nézz sok filmet, sorozatot magyar felirattal, így a kiejtésed, a szövegértésed is sokat fejlődik.

A Dekiru könyvnek két része van, a linken megtalálod a könyvet:

[link]

2017. júl. 10. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:

imulat.com

Bence Japánban él, több nyelven beszél, elég jól magyaráz mind videóiban, mind cikkeiben. Vannak élménybeszámolós youtube videói is, valamint nyelvoktató videói szintén.

2017. júl. 12. 23:46
 5/6 A kérdező kommentje:
kösz kösz :)
2017. júl. 15. 11:17
 6/6 Mor -san ***** válasza:
Kedves #1! Ez engem is érdekel meg is néztem a honlapot amit küldtél DE! Azt írja hogy, nincs sükseg eddigi japán tudásra. Akkor mégis hogy olvassam el azt a japán írást!?
2017. aug. 8. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!