Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Efotton milyen árakra lehet...

Efotton milyen árakra lehet számítani?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a kajára, piára. Egy régebbi cikkben úgy olvastam, hogy olcsóbb fesztivál mint az átlag, de valami számszerűsítés jól jönne. Főleg olyan válaszokat várok, akik pl. a tavalyin voltak, és vannak friss emlékeik. Már ha emlékeznek rá.
2017. júl. 2. 01:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Én 2 éve voltam és teljesen elfogadható árak voltak. Annál is olcsóbb, mint egy átlagos balatoni strand. Emlékszem ki voltam utána akadva, hogy kenesén a szabadstrandon minden drágább volt, mint benn efotton.

A lángos volt a legolcsóbb, az 5-600 Ft körül volt. Mintha bankkártyás paypassal 350 lett volna a sör, de nem mernék rá megesküdni...

De azóta a bérlet ára is 1,5-szeresére nőtt, úgyhogy lehet ezek semmit se jelentenek...

2017. júl. 10. 16:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Jelenleg is teljesen elfogadható árak vannak, bár azóta biztos nőttek picit.
2017. júl. 29. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!