Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Magyarország vidámpark nélkül?

Magyarország vidámpark nélkül?

Figyelt kérdés

A budapesti vidámparkot szétrombolták ledöntötték és megalázták a több 100 éves játékokat a rombolással felforgatással. Nagyon valószínű szerintetek hogy magyarországon soha többé nem lesz 1 db vidámpark se? Pár év mulva a gyerekek már azt se tudják mit jelent az hogy vidámpark. Ezen a facebook oldalon vannak felháborodott emberek írásai:

[link]

2017. jún. 30. 12:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Akkor nyiss egyet
2017. jún. 30. 17:54
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Na figyelj életem. Én elhiszem hogy te rohadtul ráérsz otthon bosszankodni ezen de más emberek olyan kórházakban dolgoznak ahol bomlik a vakolat nincsenek korszerű eszközök és kevés a hely. Úgyhogy a helyedben én nem tépném a számat egy tetves vidámparkért mert semmire nem mész vele. A politikai helyzet sem a legjobb. Neked talán nem tűnt fel hogy a hírdető táblák tele vannak Orbánékkal meg Putyinnal hogy ne hallgasunk rájuk meg stb.? Szerinted ezt Oroszország tolerálni fogja? Mert szerintem nem igazán.
2017. jún. 30. 18:10
 23/34 A kérdező kommentje:

Az állatkert meg csak úgy kap 43 milliárdot a semmire:

[link]

Ennyiből miért ne lehetne visszacsinálni a vidámparkot???????????????

2017. jún. 30. 18:17
 24/34 anonim ***** válasza:
Ha valaki nagyon akar, az tud vidámparkba menni. Budapest-bécs távolság 3 óra.
2017. júl. 1. 21:31
 25/34 A kérdező kommentje:
Csak nem budapesten lakok és innen Bécs még sokkal messzebb van, a práter meg rohadt drága egy játék forintba számítva 1000-1500 ft. Miért kell másik országba menni egy vidámparkért??
2017. júl. 2. 14:56
 26/34 anonim ***** válasza:
48%
Azert kell, mert itt nincs. :D látom durván lassú a felfogásod.. :D
2017. júl. 2. 18:55
 27/34 A kérdező kommentje:
Érdekes módon minden országba van vidámpark de itt 1 db sincs! Szégyen! A magyaroknak nincs igényük vidámparkra sem.
2017. júl. 2. 20:29
 28/34 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az egészségügy a szégyen, arra kéne költeni, nem vidámparkra. Az állatkerteknek meg fontos feladata is van.
2017. júl. 3. 09:55
 29/34 A kérdező kommentje:
Az állatkertnek egyátalán nincs fontos feladata, csak pénznyelő, az állam már másodjára ad nekik csak ugy milliárdokat.
2017. júl. 3. 14:28
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
Fajfentartás, a természet megszerettetése a gyerekekkel...
2017. júl. 4. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!