VOLT fesztivál higiénia? Ki volt már fesztiválozni?
Figyelt kérdés
Tényleg csak ennyi WC van?
És akire rájön a hasmenés? Mert tuti van olyan... WC papír van? És zuhanyzó van?
Tapasztalat, aki már volt fesztiválon?
2017. jún. 28. 02:09
1/2 anonim válasza:
Én inkább vinnék magammal WC papírt.
2/2 anonim válasza:
Én kedden voltam egy napra a VOLT-on. Nem csak ott van wc ahol a képen jelölik. Több van, de az a baj hogy az ember is nagyon sok. Kb délután 6-ig könnyen lehetett wc-re menni, mindig volt szabad. Tiszta volt bent és volt wc papír. Kezet mosni akkor tudsz ha kijössz, a blokk oldalán vannak csapok, szappan nincs. Vigyél magaddal kézfertőtlenítőt vagy szappant. Viszont ahogy este lett, megnőtt a tömeg és onnantól sorba kellett állni a wc-nél. Volt hogy 10 percet álltam sorban az esti koncert előtt. És már nagyon undorítóan nézett ki mindegyik, este már senki nem figyelt hogy renden hagyja ott maga után. Bent már nem volt wc papír, de a szervezők ki tettek a blokk elé szóval mielőtt bementél tudtál onnan tépni. Zuhanyozni sima napijeggyel nem lehet csak akinek van kempingjegye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!