Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért lesz egyre rosszabb a...

Miért lesz egyre rosszabb a Morrison's 2?

Figyelt kérdés

Aki eleve utálja a szórakozóhelyeket az ne írjon, kösz. :)

Régen nagyon király kis hely volt. 6 tánctér, csomó italakció, rendes ellenőrzés (nézik a személyit és a táskát). Minden héten kétszer volt olyan akció, hogy 2000 ft-ot befizettél és akkor egész este ihattál bármit, bármennyit, alkoholosat és menteset is. 10 db koktél 5000 ft volt, tehát fejenként 500 ft. Az összes tánctér nyitva volt minden nap. Sokféle pia volt kapható.

Na és most? A "korlátlan" nevű akció egyáltalán nem korlátlan, 5 db alkoholos italt vehetsz rajta és csá, a többi alkoholmentes kell, hogy legyen. A táncterek csak csüt-péntek-szombat vannak nyitva, a többi napon egy helyen lehet táncolni, emiatt mindenki lökdösődik. 10 koktél már 6000. Még régebben tudtam venni házi pálinkát, most meg az egyetlen pálinkafajta a fütyülős, ami amúgy nem is pálinka. Ráadásul a pultosok is egyre bunkóbbak.

Régen olcsón lehetett egy jót partyzni a hét bármelyik napján, most minden drágul és nem csodálkoznék ha 2 év múlva bezárna.

2017. jún. 26. 20:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Alapozzatok otthon. A pia minden szórakozó helyen drága, szerintem a mori még kifejezetten olcsó. Ha otthon alapozol akkor az a további 5 alkoholos ital pont elég. Nekem az nem tetszik hogy szinte soha sincs nyitva az összes táncterem egyszerre még akkor sem amikor sokan vannak.
2017. aug. 8. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!