Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen a horror sztorim?...

Milyen a horror sztorim? Bocsánat ha rossz témába írom ki.

Figyelt kérdés

figyelem: Ez a történet semmibe se fedi a valóéletet, erre értve hogy csak kitaláció szerepel benne. A terjesztés joga szabad a történetnek, de a magáénak mondása nem. Kellemes olvasást:):D

A lelketlen.

Mi volt ez. Nem tudom, de hallom a hideg lépteit a konyhalapokon. Mely egyre hangosabb és közeledik. A bajt és a veszélyt híresztelve érkezik. Kinyitja az ajtót s belép a szobába, én csak az ágy alól figyelem őt. Kezei és lábai mint az emberré. Elhidegült testrészei szürkék és a földel van összekoszolódva... Bejön az apám, nem látják, nem halják egymást. Mind a ketten engem keresnek. Hisz az egyik megakar menteni. Apám erőszakkal kihúz az ágy alól a kezében késsel... Ekkor az elhidegült halott anyám rátámad és kiabálja: Fuss!!

2017. jún. 25. 07:48
1 2
 11/12 Csicsky ***** válasza:

Javított változat:

A rátapadt földtől szinte nem is néz ki embernek. Hirtelen egy hideg fuvallat az arcomba vág. Már alig vagyok magamnál...

Váratlanul nyílik a másik ajtó. Az apám lép be. Megáll. Semmit sem vesz észre az egészből. A nyitott ajtón beszűrődő fényben látom a kést a kezében. Az arcát nem látom, de érzem a belőle kisugárzó elszánt, kegyetlen erőt. Körülnéz. Engem keres. Majd biztos léptekkel elindul az ágy felé. Lehajol, benyúl, elkapja a karomat és egyetlen mozdulattal kiránt. Felemel. Mintha csak egy tehetetlen zsák lennék. Nem tudok védekezni...

Hirtelen megmerevedik. A torkára fonódó kezet csak én látom. A válla fölött megjelenik a lény arca. A váratlan felismerés teljesen letaglóz: az anyám! A halott anyám, aki kísértetként menteni próbál!

2017. jún. 25. 10:51
 12/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

erdekes miert torokhettek a valaszom jo lenne tudni...

csak mert tanacsot adtam en is? meghozza eleg hasznosat

nem hiszem hogy barkit is megsertettem voln es az egesz a kerdeshezvis kapcsolodott

tok jo

azert sok sikert

Xy4

2017. jún. 25. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!