Szerintetek milyen ez a kép?
Véleményeket szeretnék kérni erről a képről. Tudom nem egy profi kép,sőt lehet,hogy kezdőnek is rossz,de érdekel ti hogy gondoljátok.
Bocsánat ha rossz kategória,csak nem tudtam hova írjam. :D
Nem túl jó.
(egyébként, ha nincs olyan kategória, ahova illene a kérdés, akkor ott van az "Egyéb kérdések" szekció)
Ez az erős szín bántja a szemem, nemtudom hogy ez szerkesztés miatt van-e, annyira nem értek hozzá.
Minden ember ilyesmikkel kezdi a fotózást, valahonnan el kell indulni, bár ezek a képek elég unalmasak szerintem, ha csak fogunk valami növényt és ennyi. Plusz elég homályosra sikeredett. De egy kép még semmi, aztmomdom lesz ez jobb is.
Borzalmas, az Xperia M4 ettől sokkal jobbat tud. Mármint elvileg, mert ugye mint tudjuk, a képet az ember készíti, nem a gép.
Több sebből vérzik a kép:
- A direkt telibevakuzás miatt a színek természetellenesek, a virág túl vakító, a háttér sötét maszat, az árnyékok túl kemények, élesek.
- Kompozíciónak, bármilyen tudatos képszerkesztésnek nyoma sincs. Virág középen, vaku bekapcs, katt. Ennyi.
- A legnagyobb és legszembeötlőbb hiba azonban az élesség teljes hiánya. A fókusz a virágok mögé esik, a fő téma iszonyat életlen.
Az ilyen képet még a megszületése előtt el kell dobni, még az otthoni albumban sincs helye - ugyanis nem csak szar, de nincs semmi mondanivalója sem.
Mindenki el kell hogy kezdje valahol, és - előbb vagy utóbb - mindenkinek meg kell tanulni szelektálni a képeit. Van amit be lehet nevezni versenyre, van amit mutogatunk az interneten, van amit csak otthon a családnak, barátoknak. Aztán van, amit senkinek, mert csak nekünk jelent valamit.
És végül van ez, ami azonnal törlendő minden tárolóról.
Ne vedd bántásnak, de ez teljesen a legalja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!