Ti hová vinnétek Budapesten a külföldi barátaitokat?
Figyelt kérdés
A kritérium a következő:
- Legyen közel a Blahához (mert oda érkeznek és lusták aznap messze menni)
- Legyen a közelben valami nevezetesség azért
- Lehessen valamit enni/inni is
Én totál tanácstalan vagyok. Kivinném őket Bálna teraszra, de az "messze" van. A klauzál környékén sok a jó hely, meg a dohány utcában, de az meg azért nem vetekedhet egy dunai panorámával.
2017. jún. 13. 03:50
1/5 anonim válasza:
Bebaszatnám őket valami romkocsmában spiccesre pálesszel, utána már lesz kedvük kajálni menni a körúton és akkor már simán el lehet sétálni a Bálnateraszra, vagy felmenni Gellérthegyre pár üveg sörrel, esetleg a Szabi hídon fetrengeni hajnalig.
2/5 A kérdező kommentje:
Oké, ez mondjuk 20-22 éves korig király, csak aztán felnő az ember.
2017. jún. 13. 12:00
3/5 anonim válasza:
Na de ha felnőttként olyan hülye vagy, hogy nem tudsz nekik kitalálni programot, akkor mi a francnak hívtad ide őket?
Unatkozni nélküled is tudnak, de az is lehet spontánul jobban fognak mulatni, mintha veled lennének.
Szerintem hagyd élni őket, ha már ideerőszakoltad őket.
4/5 A kérdező kommentje:
Kétszer leírtad, hogy idehívtam/ideerőszakoltam őket. Maguktól jönnek, csak velem is találkoznak. Ötletem van millió (B-C-D-E-stb tervek), csak azt hittem van itt valaki aki okosabb nálam és lesz egy "A" tervem is. Tévedtem.
2017. jún. 14. 02:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!