13 éves vagyok. Szeretnék valami fesztiválra menni nyáron. Korai?
Figyelt kérdés
Szóval, mennyibe kerül egy ilyen,hogy Balaton Sound, vagy Volt fesztivál meg ilyenek? 13 évesen lehet ilyet?2017. jún. 11. 20:12
1/5 anonim válasza:
Én nem ajánlom, nem lesz ott a korosztályod, meg hát gondolom a szüleid se, szóval ne gondolkodj még ezeken.
16 éves korodra már úgy is elkezd az ember pótolni, nem fogsz olyan sok mindenről lemaradni.
2/5 anonim válasza:
Kiköltözni egyedül nagyon korai. Egy napra szülőkkel kimenni rendben van, az olyan mintha egy koncertre mennél. 16 éves korodig minimum várj vele szerintem. Nagy a tömeg, nem nagyon van korodbeli, vigyázni kell azért mert sok a részeg, meg előfordulhat olyan is aki ki akarja használni hogy egy naiv tini vagy. Bár gondolom a szüleid se engednének. Amúgy bérlet kb 30 ezer körül van, szóval nem olcsó mulatság.
3/5 anonim válasza:
Amúgy az interneten megtalálod az árakat és a korhatárokat is.
4/5 anonim válasza:
Bérlet+utazás+költőpénz simán bele szalad 100e-be!
De nem ajánlom. Főleg nem egyedül!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2017. jún. 15. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!