Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok. Szeretnék...

13 éves vagyok. Szeretnék valami fesztiválra menni nyáron. Korai?

Figyelt kérdés
Szóval, mennyibe kerül egy ilyen,hogy Balaton Sound, vagy Volt fesztivál meg ilyenek? 13 évesen lehet ilyet?

2017. jún. 11. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ajánlom, nem lesz ott a korosztályod, meg hát gondolom a szüleid se, szóval ne gondolkodj még ezeken.

16 éves korodra már úgy is elkezd az ember pótolni, nem fogsz olyan sok mindenről lemaradni.

2017. jún. 11. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiköltözni egyedül nagyon korai. Egy napra szülőkkel kimenni rendben van, az olyan mintha egy koncertre mennél. 16 éves korodig minimum várj vele szerintem. Nagy a tömeg, nem nagyon van korodbeli, vigyázni kell azért mert sok a részeg, meg előfordulhat olyan is aki ki akarja használni hogy egy naiv tini vagy. Bár gondolom a szüleid se engednének. Amúgy bérlet kb 30 ezer körül van, szóval nem olcsó mulatság.
2017. jún. 11. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgy az interneten megtalálod az árakat és a korhatárokat is.
2017. jún. 11. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Bérlet+utazás+költőpénz simán bele szalad 100e-be!

De nem ajánlom. Főleg nem egyedül!

2017. jún. 12. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2017. jún. 15. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!