Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogyha NAGYON...

Mit csináljak, hogyha NAGYON unatkozok?

Figyelt kérdés
Nem tudok mit csinálni. Egész nap unatkozok. Szeretem az állatokat, gyerekeket, természetet. Olvasni meg ilyeneket nem. Mit csináljak? 13/L
2017. jún. 8. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Takarítsd ki a szobád, pucold meg az ablakot, mosd ki a függönyt. Csinálj rendet az íróasztalodon, kérdezd meg anyukádat, hogy mit segíthetnél?
2017. jún. 8. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Hallgass zenét, nézz animéket
2017. jún. 8. 19:26
 3/5 anonim válasza:

Írj bakancslistát. Először én is hülyeségnek tartottam, ed nagyon jó pofa "játék". Itt van pár link ahol vannak ötletek, és egyéb infók a bakancslistáról, és annak elkészítéséről.

[link]

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..

Remélem, tudtam segíteni.

2017. jún. 13. 13:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De még írhattok.
2017. jún. 13. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj önkénteskedni egy állatmenhelyre! Néhol olyan kevesen dolgoznak ott, hogy a kutyáknak szerencséjük van, ha hetente, kéthetente egyszer egy kis sétára kiviszik. Te is fogadhatsz örökbe, de ha nem tudod vállalni a felelősséget, de szereted az állatokat, ez egy hasznos dolog.
2017. jún. 30. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!