Hogy ne ismerjenek fel az ismerőseim a videóban?
Figyelt kérdés
A nyári szünetben ki szeretném próbálni,hogy megy ez a "videózás".Már van vágóprogramom,kamerám,vannak ötleteim,de nem tudom hogyan rejthetném el az arcom.Nem szeretném ha az ismerőseim rátalálnának esetleg az egyik videómra és aztán cikizni kezdjenek.Tudom,hogy vannak olyan műfajok,ahol nem muszáj benne lennie az arcomnak,mint például a gameplay videók,de lány léttemre nem annyira szeretnék ilyen típusú videókat készíteni.Valami ötlet? :D2017. jún. 6. 18:02
2/5 anonim válasza:
Rakj egy plüss állatot a kamera elé és hitesd el hogy egy démon megszállta és ő beszél a videókban.
3/5 anonim válasza:
Lány vagy. Ez eleve már nagy nézettséget hozna. Hiba lenne kitakarnod magadat. De vehetsz fel szemüveget és ragazthatsz álszakállt. Ettől még nagyobb nézettséged lenne.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ne törődj vele. Egyrészt, kismillió kezdő youtube-os van, kevés az esélye, hogy pont téged találnának meg. Másrészt, ha felismernek, akkor mi van? Csak az ő értelmi szintjüket mutatja, ha ilyen apróságon képesek röhögni.
Ha te úgy akarod csinálni a videót, hogy láthassák a nézők az arcodat is, akkor tedd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!