Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, Nagyon szeretek fényképezni és szeretnék venni egy DSLR fényképezőgépet. Eddig telefonnal fényképeztem. És szeretem a motorokat, nagyon szeretnék motorozni is de nincs jogsim, ezért le szeretném rakni az A1 kategóriásat. De nem tudom hogy mit csináljak, ha lerakom a jogsit ami ott van 70e ft akkor kellene még venni egy motort ami még több. A fényképezőgép meg kb 100-200e ft körülit szeretnék mit tegyek? Vegyek egy fényképezőgépet és majd egyszer lerakom a jogsit és veszek egy motort? De ezzel az a baj hogy már 10 éves korom óta érdekel a motorozás és meghalok ha nem motorozhatok minél hamarabb.2017. jún. 4. 22:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!