Női marveles pólót hol lehet venni?
Fogalmam sincs melyik kategóriába kellett volna raknom a kérdésem. De alapvetően 2 problémám van
1. Nincs egy normális geek bolt magyarországon ahol mindenfélét lehetne venni?
2. A lányok nem szerethetik a képregényeket???
Volt jópár bolt ahol lehetett találni szuberhősös pólót. Aha.. férfi 74, női:4(!!!!) db. És azokon is mind Deadpool van, meg Batman.. A kérdésem: ti tudtok valahol valamilyen boltot ahol lehetne ilyen pólót venni? Győr közelében élek tehát maximum Bp-re mennék el..
Köszönöm előre is, ha tudtok segíteni!! :)
Lány vagyok és szeretem a szuperhősöket, képregénykollekcióm is van szóval ne általánosíts kérlek.
Konkrétan milyen szuperhősös pólót keresel?
Én amerikába utazó barátaimtól szoktam kérni. Persze ezt nem mindeni tudja megtenni. Itthon meg csináltattam inkább, mert olcsóbb mint venni, ráadásul ahogy mondod nincs nőiben.
De szerintem Győrben is lehet pólót nyomtatni, és te tervezed meg, tehát egyéni lesz.
Sikerült rámennem a küldés gombra, így (azonkívűl hogy pl Magyarország) lemaradt a link:
Egyébként nincs senki ismerősöm külföldön... pedig jó ötlet lenne.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!