Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csikiző módszerek?

Csikiző módszerek?

Figyelt kérdés
Azt tervezem, hogy meg fogom csikizni a barátnőmet úgy hogy megkötözöm. Olyan dolgokat kérnék hogy milyen pózban kötözzem meg, milyen eszközöket használjak. Valami új eszközt ha tud valaki akkor azt írja le mert az alapeszközöket (hajkefe, fogkefe, babaolaj, toll) már ismerem és jó lenne valami új is. Olyanok is jók amik egyszerű otthoni tárgyak és lehet használni csikizéshez. Már végig olvastam a csikizéssel kapcsolatos kérdéseket de szinte mindenhol ugyanaz van. Illetve ha valakit már csikiztek meg így megkötözve az mesélje el hogy hogyan történt, miket használtak stb.

2017. jún. 1. 16:43
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Pártolom 8-as és 10-es javaslatát. Én úgy szoktam csinálni barátnőmmel, hogy előtte csikizem az egész hasát, az ujjamat a köldökébe dugom, és úgy csikizem. Ezután nyalni kezdem az egész hasát és a köldökét, és a fújásokat és itt vetem be, az oldalától kezdve az köldökéig.
2023. okt. 18. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!