Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 150 fős medencés házibuli?

Máté Bihari kérdése:

150 fős medencés házibuli?

Figyelt kérdés
Tartanánk egy 150 fős medencés házibulit csak hely kéne de sehol se találok olyat ahol van nagy kinti medence és egy nagy ház 150ezret fizetnénk egy estére az összes kárt takarítást és mindent mi vallalunk utólag bárminek baja esik ott a házban kifizetjfük nem tudnátok valami ilyesmi helyet? Az egész leszervezését ténleg megoldjuk személyzet se kell és semmi csak a helyet szeretném kibérelni egy éjszakára.

2017. máj. 30. 12:04
 1/4 anonim válasza:
Melyik városban?
2017. máj. 30. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért jó ha 30-50 főre találsz házat. Arról nem is beszélve, hogy a kaució ennek a többszöröse és nagy valószínűséggel vissza se kapod majd mert 150 ember mellett egyszerűen nem lehet elkerülni, hogy eltörjön 1-2 pohár, falakat leöntsék stb.
2017. máj. 30. 12:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Budapest környékén valahol nem muszáj Budapesten belül csak ne legyen messze...és pont ezaz h olyan hely kéne ahol nem az emberszámtol függ az ár hanem magát a házat béreljük ki sztem egy ház ami nagyobb elférünk 150en pl a mi hazunkba is ekférnénk pedig nem egy 150 fős ház ez sem csak szüleim miatt itt nem lehet bulit tartani de itt ahogy nézegettem helyeket sok olyan van ahol azt írja h 20-30 fő de lazán elfér benne 150 ember nekem olyan ház kéne ahol a házat béreljuk ki és a helynek egy fix ára van es nem attól fuggően kell fizetni h hanyan vagyunk de megis elég nagy legyen h elférjünk benne...nem a 150ezerből akarom kifizetni a károkat hanem utána ha vmit tönkretettünk a 150 ember együtt összegyűjti annak az árát és kifizetjük amúgy meg természetesen műanyag poharakra és tányerokra gondoltam amiket mi vinnénk oda szval igazából mindent mi oldunk meg nekem csak egy hely kell
2017. máj. 30. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Bérelj ki egy meleg vizes strandot, lehet hatalmas sátrat is felállittattni. A gyep adott, biztosan van büfé vagy étterem is közelben.
2017. máj. 31. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!