Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan védekeznél egy szabadst...

Hogyan védekeznél egy szabadstrandon a lopás ellen?

Figyelt kérdés

A cuccaid nem hagyhatod otthon, mindenképpen vinned kell magaddal 10ezer értékű kp-t, egy telefont, személyit...

Van valakinek tapasztalata, vagy bármi? Én még nem voltam szabadstrandon, de a legelső gondolatom az volt ezzel kapcsolatban, hogy "mi lesz az értékeimmel".

Már a végén azon agyaltam, hogy viszek magammal valami kis zsebbe rakható dolgot amivel kiások egy kis lyukat a földben majd eltemetem az értékeimet...

2017. máj. 23. 13:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem áll fenn a "valaki a parton marad a cuccaiddal", vagy a "otthon hagyod a dolgaid és csak egy törülközővel mész a partra" szituáció sem
2017. máj. 23. 13:42
 2/4 Benedekabenedek válasza:

Van ilyen okoskarkötő a nevere nem emlekszem, de az a lenyege, hogy felteszed, és van hozza egy kis kártya ami ha 50méteren kívúl megy a karkötő jelez neked. Ebayen már 5ezertől láttam régebben.

A neve valami theft protection barcalet volt vagy ilyesmi. Remélem tudtam segíteni!

2017. máj. 23. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:

az 50 méterrel az a baj, hogy azért általában annáé messzebb van az ember a vízben a parttól.

Vannak trükkök a neten, hogy pl naptejes flakont hogyan lehet átalakítani, vagy a pokróc aljára varrt zseb is megoldás lehet.

Én szimplán a táskámba teszem, azt becipzározom, arra dobálom a ruháimat, majd a tetejére a törlközőt... és időnként kinézek rá a vízből, hogy rendben van-e.

2017. máj. 23. 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:

A táskával talán az lehet a baj, hogy a táskát kapják fel a legkönnyebben. Én is amúgy ilyesmire gondoltam, csak úgy, hogy beleteszem a cipőmbe (lepróbáltam, belefér a pénztárcám és a telefonom is), majd azt lerakom alulra, arra rárakok valami pulcsit, arra rá a táskát, majd arra a törülközőt, aztán viszek a táskámban egy szakadtabb kamucipőt, azt pedig csak úgy odahányom a törülközőmellé :D Bár lehet túlgondolom :S

2017. máj. 24. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!