Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 15 (és hasonló) évesek, hogy...

15 (és hasonló) évesek, hogy álltok az alkohollal?

Figyelt kérdés
mert én 15 vagyok, és hétvégenként buliban szoktam inni. Ez nagyon durvának számít? Nem iszom le magam a sárga földig persze, van hogy csak egy sört iszom, de van hogy kicsit többet. kíváncsi lennék mások hogy állnak a piálással
2010. máj. 16. 21:58
 1/9 anonim válasza:

Én Szeptember Oktober November December között minden hétvégén részeg voltam 16 éves korom létére.Most így tavasz végén,nyár elején visszafogtam magam,de a nyáriszünetben persze buliban majd elleszek....:D

Am nem ciki meg raj meg semmi.Ha jól érzed magad akkor csináld

2010. máj. 16. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért ennyire nem legyetek büszkék magatokra...
2010. máj. 16. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon kemény srácok vagytok, csak így tovább!
2010. máj. 16. 22:13
 4/9 anonim válasza:
72%

Nincs azzal semmi baj,ha az ember néha kikapcsol...

A lényeg az,hogy tudjon nemet is mondani. Nem árt a lazítás,a pia... csak tényleg ne az legyen,hogy minden hétvégen leiszom magam úgy,hogy már állni is alig tudok a lábamon,mert akkor elképzelhető,hogy a hétvégék már kevesek lesznek és ez elindit egy lavinát,amiből elég nehéz kikerülni,ha érted mire gondolok...

Da amig csak iszogatsz,néha berúgsz azzal szerintem nincs baj...

Én is szeretek inni,de nem érzem mindig szükségesnek... olyan emberekkel töltöm az időmet akiket szeretek és velük jól érzem magam pia nélkül is...

16/L

2010. máj. 16. 22:14
 5/9 anonim válasza:
48%
jól köszi:D
2010. máj. 21. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Néha egy kis sör lecsúszik,vagy vmi lájtos koktél D:
2010. máj. 21. 19:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Nyugtassatok meg hogy más is szokott inni
2010. máj. 21. 22:15
 8/9 anonim válasza:

én nagyon ritkán, ha ünnepelünk vmit., viszont csak úgy ne igyál!azért se mert mások isznak, meg mert menő stb..., és főleg ne azért ha baj van, ha szomorú vagy, nem old meg semmit, csak szépen leépít...

gondod végig akármit csinálsz!

2010. máj. 21. 23:59
 9/9 anonim ***** válasza:

megnyugtatásul mondom, én is szoktam - hikk - inni.

48/F

Józsi bácsi.

2010. máj. 22. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!