Táborra tudtok jó szivatásokat?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és a fiúkat meg szeretnénk szivatni a barátnőmmel. Ez ilyen vándorlós tábor szval minden nap átgyaloglunk egy másik szálláshelyre.2017. máj. 3. 19:47
1/1 Berti Franciska válasza:
Szia! Nem tudom milyen durvaságú szivatásokra gondoltál, de leírok párat, amit szerettünk csinalni. Például amig az xy aludt, a fogkeféjét belemártottuk a wc-be, és csak röhögtünk, amikor fogat mosott...egyéb szivatás pl. a wc ajtajába bokamagasságban egy alig látható kis madzagot rakni, hogyha este megy wc-re kicsit meglepődjön. Még egy kis enyhe vicc, hogy az ablakuk alá állsz, és ha nyitva van az ablak, akkor csapkodhatod, tulajdonkèppen szellemjárást csinálsz. Sok szerencsét hozzá, remélem segítettem egy kicsit. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!