Miért hiszik olyan sokan azt, hogy Son Goku erősebb mint Superman?
Figyelt kérdés
A legtöbbjüknek fingja sincs róla milyen erős Superman, mert a filmekből indulnak ki, ahol direkt le van gyengítve, hogy érdekesebb legyen.#erő #Superman #Dragon Ball Z #Son Goku #Goku #DC Comics #Clark Kent #Dragon Ball Super #Drgaon Ball #Kal-El
2017. máj. 3. 18:34
1/5 A kérdező kommentje:
Én annak ellenére elismerem, hogy Superman erősebb, hogy jobban szeretem Gokut.
2017. máj. 3. 18:38
2/5 anonim válasza:
Ez egy nagyon buta kerdes, de egyebkent van benne valami. Superman, nincsen nala erosebb. Ez a Batman Superman ellen film is egy magy vicc volt. Nem elo szereplok, de akkor is. Superman halhatatlan... csak a cryptonit tudja megolni, szoval halhatatlan, ha csak nincs egy cryptonit gyara songokunak. Amit ketlek. Uthet akarmekkorat, nem tudja legyozni. En a lezer szemet nem ertem Supermannek, akarmit, akarkit elintezhetne vele. Na mindegy. Elkalandoztam. Nyugi, nem erosebb. Nem lehet erosebb.
3/5 anonim válasza:
Azért ennyire komolyan nem kell venni, nem is egy univerzumban vannak.
Én egyébként pont azért utálom Supermant, mert "tökéletes" és ezáltal rohadt unalmas.
4/5 anonim válasza:
Már bocsi de 2 külön univerzumot miért hasonlítasz össze? Na mindegy...
Hogy mások miért teszik? Mert Goku egy nagyon jó karakter, sokkal jobb mint Superman.
5/5 anonim válasza:
Milyen erős superman, és mennyit bír? És Goku? Gokunak sok esélye van hisz alapformájában is olyanokat tud mint superman. Nem hinném hogy superman képes lenne őt megsebezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!