Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vajon elítélnek, kinéznek emiatt?

Vajon elítélnek, kinéznek emiatt?

Figyelt kérdés

Kicsit berugtam és elaludtam. De álmomban összehánytam az ágyat és amikor felkeltem(még éjjel) nagyon kiakadtam magamra hogy hogy vagyok ilyen felelőtlen. Mivel volt még bennem elkeztdem szidni magam hogy mért is élek s ilyenek. Kiabáltam káromkodtam a többiek elött és ezért most nagyon szégyelem magam. Mit tegyek ? Vajon a többiek nagyon elítélnek emiatt? Vagy haragszanak rám? Másnap nem néztem rám csúnyán s csak poénkodtunk róla de nagyon szégyelem magam. S az egyik barátnőm reggel mondta hogy csunyán kifordultam magamból.

Egyébként mindenki ivott ki hogy bírta. Kérlek csak normális válaszokat adjatok ha lehet. Nagyon aggodom:( a visszafordíthatnám mindent másképp csinálnék..

**\lány

2017. máj. 1. 23:32
 1/3 A kérdező kommentje:
*másnap nem nézteK rám csúnyán...
2017. máj. 1. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát én minden esetben undorítónak, kiábrándítónak tartom ha valaki annyira lerészegedik, hogy nem tud viselkedni vagy fogalma sincs mit csinált. Lányok esetében főleg undorító.
2017. máj. 1. 23:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Na hát igen. Az a baj hogy ezzel tisztában vagyok. Először fordult ilyen elő és utójára az biztos.
2017. máj. 1. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!