Felnőttként megtanulni rajzolni rajzfilm karaktereket?
Figyelt kérdés
Gyerekként azt gondoltam ha felnövök rajzfilmeket fogok csinálni. Nem lehetetlen, youtube tele van egy emberes baromi jó rajzfilmekkel. Deee nem tudok rajzolni. Annó jól ment már a dragon ball, batman, de az akkori tanárom leszólt, hogy nem szabad izmos embereket rajzolni, totál elvette a kedvem de olyan szinten, ma már semmit nem tudok.
Szeretnék saját karaktereket ranzolni, amolyan rubbery stílusban. Fogalmam sincs hogyan kezdjem, vagy ha tud valaki kifejezetten ilyen rajzfilm tutorial könyvet esetleg.
2017. ápr. 29. 17:52
1/1 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ehhez azért tisztában kell lenned az alapokkal is. :)
Találtam azért valamit: [link]
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!