Ennek a szürke jedizésnek van valami kánon alapja, vagy csak valami rajongói agyszülemény?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 28. 19:15
1/3 anonim válasza:
Én ezt az elnevezést nem láttam egy SW könyvben sem, de ettől függetlenül lehetséges, hogy említik valahol.
Amit viszont jelent, az létezik, vannak olyan jedik, akik használták az erő sötét oldalát is ilyen-olyan formában.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom h emlitik e ezt valahol de maga a jelenseg amit szurke jedinek neveznek az a kanon resze. ok azok a jedik akik ugyan erohasznalok de nem a jedi rend tagjai.
3/3 anonim válasza:
Létező dolog, pl. Ahsoka is szürke jedi lett miután elhagyta a rendet. Nem feltétlen hasznlják a sötét oldalt, annyi a lényeg hogy nem a rend tagjai és nem követik annak szabályait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!