Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » OBS videó felvétel miért...

OBS videó felvétel miért akadozik? Minecraft felvétel?

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom ,hogy OBS el vettem fel videót és a végeredmény akadozik.Játék közben tök simán fut de a felvétel gagyi lesz..Pedig beállítottam fullosra a dolgokat ,youtubeon nem kevés videót néztem róla :D

itt látszik: https://www.youtube.com/watch?v=HnPg1_nXNmk

Vagy valaki tud ajánlani valami felvevőt?Camtasia studio 9 is akadozva veszi fel pedig a játék 250-300fps-el fut.

Ebben a videóban látszik.

2017. ápr. 24. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
66%

Most sokan le fognak pontozni, de én azt mondom, hogy hagyd azt az OBS-t a p*csaba, tudom, számomra is ismerős ez a helyzet, amit leírtál. Beállítottam az OBS-t tökéletesen felvétel közben nem voltak gondok, viszont a felvétel írtózatosan rossz volt. Még az FPS az egy dolog, de a bitráta... az egy h*nyadék volt, pedig nagyon magas bitráta értéket adtam meg. A közeli dolgok még úgy ahogy látszódtak, viszont a távoli dolgokat egyszerűen nem renderelte ki normálisan.

Ezért végül új felvevő után néztem, kipróbáltam a Bandicam-tól megkezdve Fraps, Dxtory, Xspilt...mindent végül pedig megtaláltam a Mirillis Action nevezetű felvevő programot. Ez ugyanúgy nem eszi az FPS-emet felvétel közben és még a felvett videó minősége is jó. Jelenleg Gta V-t is 1080p 60FPS-ben veszek fel, mindenféle lagg nélkül, felvétel közben is kiválóan tartja a 60fps-t. Számomra ez a program nagyon bevált.

UI: De kinek mi. Van aki az OBS-re esküszik, van aki az Action-re (ez vagyok én) és van aki egy megint más felvevő programra.

Ki kell tapasztalnod, ezeket a programokat végigpróbálni: OBS (az már ahogy olvastam megvolt), Mirillis Action, Dxstory, Bandicam, Xsplit, Fraps és majd végül amely a legjobban teljesít nálad azt letöltöd/megvásárolod és használod.

2017. ápr. 27. 22:29
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ :D Action-nal tényleg sokkal jobb :D
2017. ápr. 27. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!