Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hyperspace Techno bulin...

Hyperspace Techno bulin ekiztem es spuriztam. Lehet komolyabb bajom tőle?

Figyelt kérdés
Mar tegnap óta semmit sem alszom es kezdek raparazni. Hánytam bulin de csak víz jött ki ... depressziósnak érzem magam mit tegyek hogy jobban legyek ? 21/L

2017. ápr. 24. 01:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Felelőtlenség lenne azt mondani, hogy ne is törődj vele, de én nem hiszem, hogy komolyabb bajod lenne tőle. Ha nem hallottál még róla, ezt hívják kattogásnak.

Igyál sok vizet, pihenj, próbálj aludni. Ha semmi nem segít, akkor valami lájtosabb nyugtató.

2017. ápr. 24. 02:08
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Lehet. Egy szànalmas drogos pitsa leszel.
2017. ápr. 24. 06:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert az ekitől és a spuritól természetellenesen megemelkedett a dopamin és endorfin szinted, most pedig megcsappant, ezért ahogy előttem mondták, most kattogsz és depressziósnak érzed magad. Majd kihevered, nem lesz tőle bajod. De azért a biztonság kedvéért mostanában ne használd őket.
2017. ápr. 24. 16:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Azóta is szarul vagyok, tudtam enni es aludni de hányingerem van azt érzem mintha marná a gyomrom :( hülyeség volt ... akkor jol éreztem magam de most ez a hét borzalmas
2017. ápr. 27. 08:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Aki üzenetben irt nekem írjon megint Legyszi mert véletlen kitoroltem o.o
2017. ápr. 27. 08:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Fullra szorongok meg raparazok Felkur mostmar :(
2017. ápr. 27. 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Kicsit nézz utana a dolgoknak ez ezzel jar ha nem tudod elfogadni akkor ne csinald:D
2017. máj. 14. 02:38
 8/8 anonim válasza:
75%
2 évig speedeztem és 3 ekiztem, a hányás szinte teljesen normális, az eki után helyre kell állnia az idegrendszerednek, amit felhasználtál boldogságot ott bekell pótolnod szóval a depresszió normális :) az alvás hiány pedig a spuritól van, az első alkalmakkor ilyen csak :) max 3-4 nap és elmúlik :), én ilyenkor nyugtatókat szedtem, unalmas filmeket néztem és végig aludtam a napokat :) és helyre is jöttem .Próbáld ki, szerintem segiteni fog. :)
2017. aug. 2. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!