Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudtok jó helyet Szegeden?

Cucubogar kérdése:

Tudtok jó helyet Szegeden?

Figyelt kérdés
A barátomnak szülinapja lesz, és bulit szervezünk neki. Házi bulinak indult, de a hehyszínnel akadt egy kis gond. Tudtok olyan helyet, amit le tudok foglalni és lehet kaját+piát bevinni?

2017. ápr. 22. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:

JATE Klub a rektori alatt, mögött (de előtt érdeklődjétek meg, mit lehet és mit nem).

Piát nem fogják engedni, de lehet, egy tortát bevihettek.

Szerintem kaját sem lehet csakúgy bevinni, mivel a Klub nem étkező. Meg kell érdeklődni, de mondom, egy tortát elviselnek szerintem, aztán italt fogyasztotok náluk.

Az oldalsó asztalos padokra (a bárhelyiségen kívül), szerintem leülhettek.

Kérdés hány évesek vagytok?

Egyébként étteremben asztalokat kell foglalni, vagy termet valahol kibérelni és ott megvalósítható.

A másik amit ajánlani tudok, az a piknik, pl. az Új híd mellett a Tanösvényen, az Újszegedi oldalon, jó idő esetén. De ha van kocsi és jó az idő, menjetek ki, pl. a Fehér-tó madárles parkolójába aztán piknikezzetek a madárles mellett (napos, száraz, meleg idő esetén).

De pl. egy strand területén is lebeszélhető lehet, szabadtéren, a kihelyezett asztaloknál, ha a belépőt fizetitek (pl. sándorfalvi Nádastó szabadidőközpont).

Ja, a piát oda sem fogják beengedni!

2017. ápr. 23. 18:11
 2/2 A kérdező kommentje:
17-20 éves a társaság. Végül a Nyugit válaszottuk ki. Utána meg megyünk ki a majálisra. Azért köszönöm a segítséget! :)
2017. ápr. 25. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!