Érdemes lenne elkezdenem youtubeozni? Imádok beszélni, nem szoktam ööözni es mindig van amiről tudok dumálni. Telefonnal venném fel a videókat (1080p). Vágni tudok gépen.
Figyelt kérdés
Kérlek értelmes válszokat adjatok,ne olyanokat h inkább húzzál tanulni!
Köszi előre is a válaszokat!
2017. ápr. 19. 23:29
1/6 anonim válasza:
az attól függ hogy miről beszélnél, milyen a kisugárzásod , stílusod.
2/6 anonim válasza:
Ha csak arról tudsz beszélni, hogy mit reggeliztél, meg milyet székeltél aznap, akkor inkább ne.
Ha értelmes dolgokról is tudsz beszélni, esetleg tudsz valamit alkotni is, akkor jó ötlet lehet.
3/6 anonim válasza:
ha neki állsz, és híres leszel, tudok dicsekedni hogy één is írtam ide :D
4/6 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy utána néznék érdekes témáknak,meg elmesélnék érdekes,vicces,izgalmas történeteket amik velem történtek.
2017. ápr. 21. 23:25
5/6 anonim válasza:
Hát engem speciel nem érdekelne, hogy egy vadidegen magáról mesél.
Ha nincs egy konkrét öltleted, mert számomra ez nem tűnik annak, akkor ne kezdj bele.
6/6 anonim válasza:
Kezdd el, nem veszíthetsz vele semmit...
Max ha esetleg nem jönne össze, akkor is legalább megpróbáltad!
De azért előre fejben tervezd meg a videóidat, hogy miről fogsz beszélni, mik lesznek a témák... és próbálj minél egyedibb lenni, de azért még úgy, hogy legyen közönséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!