Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Aki a megasztár válogatóján...

Aki a megasztár válogatóján ilyen szarul produkál, meg se fordul a fejében h nem tud énekelni?

Figyelt kérdés

Én is hajlandó vagyok énekelni, bár csak akkor ha etanolban felodottam a gátlásaimat, és a környezetem is megtette.

De ők?

olyan botfülem van h nyáron kihajt a strandon, és megfájdult tőlük a fejem...

Akik voltak, és lehurrogták őket, ők is írjanak!

2010. máj. 13. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
En azt nem ertem,hogy pl Laczko Noemi minek erolteti a megasztart?Nem jutott be de keptelen ezt elfogadni.
2010. máj. 13. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Bikicsunáj ó bikicsónáj csunáj :D
2010. máj. 13. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
a bikicsunáj pedig nem is a legrosszabbak közé tartozik neki legalább fogalma volt a zenéről csak a kiejtésén van mit javítani
2010. máj. 13. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Az ilyenek szerintem pontosan tudják,hogy semmi tehetségük,de azért jelentkeznek,hátha médiasztárrá avanzsálják őket a túljátszott,szánalmas baromkodásuk miatt (lásd.:Pákó).

Tudod,"ha nem lehetsz a legjobb,legyél a legrosszabb!" - a közönség mindkettőt zabálni fogja...

2010. máj. 14. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!