Szerintetek mennyire biztonságosak a szórakozó helyek?
Figyelt kérdés
Most a Budapestiekre gondolok, amik felsőbb kategoriásak,mint egy Liget club vagy Brklyn .. Ilyesmik.
Mennyire jellemzőek a gyanus alakok esetleg drog dílerek? Vagy csak más zűrös emberek?
Miről ismerhetőek fel?
A bezárt helyek ,mint a bed beach, dokk beach meg hasonlók milyen helyek voltak?
A Hajógyári szigeti dolgok megmaradtak más helyeken?
Egyszer valami 30 évkörüli ficko jött oda hozzánk,hogy hamarabb bejuthatunk meg ilyenek,nagyon kedves volt,de nem lett semmi egyéb. Később egy ml mercivel ment el.. Ugy a hogy még előttem van a személyleírása,de nem ismerném fel, ha elmenne mellettem.
2017. ápr. 8. 21:43
1/1 anonim válasza:
Én Ligetbe voltam párszor haverokkal, semmilyen atrocitás nem ért minket, bár lehet azért mert egyik haverommal 2 méteresek vagyunk de nem hiszem, hogy veszélyes. A környéke ami komolyabb, mert be nem engednek bárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!