ZetsuZetsu kérdése:
Milyen mosogatószer-márkát reklámoztak ezzel?
Figyelt kérdés
A kilencvenes években a német csatornákon sokat reklámozták, de talán magyaron is látni lehetett. A mikrosütőbe beraktak egy darab kolbászt, amit addig melegítettek, hogy szétrobbant. Majd jött az emberünk és a mosogatószerrel szépen kitakarítottak. Szerintem német termék lehetett, talán Henkel, de nem biztos. Gyerekkoromban nagyon szerettem ezt a reklámot (hogy miért, nem tudom) és már évek óta keresem, de eddig hiába. Pedig sokféleképpen kerestem rá, magyarul és németül is. Szóval, maga a márka érdekelne! Lehet, hogy már nem is forgalmazzák! Köszi. :)#reklám #német #90-es évek #tisztítószer #mosogatószer #Henkel #1990-es évek #idegesítő reklám #német tévécsatorna
2017. ápr. 7. 19:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!