Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Törvényszerű, hogy az ozorai...

Törvényszerű, hogy az ozorai fesztiválon minden fiatal füvezik?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Törvényszerű? Ki mondta, hogy mindenki fűvezik ez egy újabb sztereótípia. Aki ilyen helyre megy biztos fűves..nem elcsépelt már ez kicsit? Maga dolga mit csinál ott mért zavar az téged menjél próbáld ki milyen az a fesztivál ha nem tetszik nem kell odamenni. Unom ezt hogy baszlatja mindenki a hippyket!
2017. ápr. 5. 22:12
 2/5 A kérdező kommentje:
De hát én csak kérdeztem valamit,hogy általában mi a vélemény.Nem kell ilyen gorombának lenni.
2017. ápr. 5. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
19%
Még ha csak fű lenne ott. Biztos van olyan, aki nem él semmivel, de alapvetően nem nekik van ez kitalálva. Vagy hát nem is tudom mi a jobb. Azért ha valaki bedrogozva fetreng pucéran a sárban az mégis csak egy fokkal jobb, mintha teljesen beszámítható módon teszi, nem? Előbbin lehet segíteni legalább...
2017. jún. 26. 00:40
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Voltam nem is egyszer OZORÁN. Igen vannak, de a soundon Szigeten is, sőt azokon akár több is. És még a részegek sem akarnak megerőszakolni, normálisak, és vannak akik napokat utaztak repülővel ezért, meg egy ezután induló horvát fesztiválért. Ja és vannak itt dokik, mérnökök is ;)
2017. júl. 21. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Több értelmiségi ismerősöm jár oda, egyikük sem "drogozik", állítólag sokkal normálisabbak az emberek, mint más fesztiválokon. Nem mellesleg engem a Szigeten mindig betaláltak eddig részeg parasztok, pedig csak egy-egy koncertre mentem el.
2017. aug. 12. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!