Ha videos szeretnek lenni, gaz olyan felvevovel felvenni aminek kint a vizjele?
Figyelt kérdés
Nem lelek semmilyen normalisat csak ezt!!Mar 2 hetem ment ra....es belefaradtam!2017. ápr. 1. 04:42
2/9 A kérdező kommentje:
Minimalis az egesz....www meg a neve...Legfelul van! Es nem nagyban!
2017. ápr. 1. 06:54
3/9 anonim válasza:
Igen, mivel azt mutatja, hogy olyan szinten szarba se veszed az egész videózást, hogy rászánd azt az 5-10€-t egy megfelelő rögzítőprogramra. Ez már egy rossz első benyomás. Valószínűleg, a tartalom, amit szolgáltatni fogsz is pontosan ilyen. Egyen tucatvlog valami unalmas kamaszról, meg let's play videók.
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom az oszinte valaszt.
2017. ápr. 1. 10:50
5/9 LeonScottKennedy válasza:
Nem vagy valami tájékozott ebben a témában. Elég gáz, ha nem találsz olyan felvevő progit aminek nincs kint a vízjele ;)
Egyébként: Nvidia Shadowplay
Tökéletes egyaránt gameplay és asztali felvételre is. Sok dolgot beállíthatsz, amikhez mondjuk felteszem szart sem értesz, szóval nem részletezem. Csináld csak a tucatcsatornádat.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem kis taknyos vagyok hanem meglett ember,es ha nem is egyedit,de valami kulonleges csatornat akarok.
Amiota probalkozom,mar elegge ertek a beallitasokhoz nyugi :) Amit irtal azt is probaltam...nem ment (talan nem a program hibaja volt,hanem mase...)
2017. ápr. 1. 19:34
7/9 anonim válasza:
Ha meglett ember vagy akkor van kereseted is. Megvehetnéd a programot ha amúgy egy jó felvevőprogram. Vagy később veszed meg a bevételeidből ha akkor is ragaszkodsz hozzá. Addig kitakarod egy saját logóval vagy vízjellel az eredetit. Több kreativitást!
8/9 A kérdező kommentje:
A kitakarasos modszer jo otletnek hangzik!
2017. ápr. 7. 02:05
9/9 anonim válasza:
Szia!
Az OBS-el (Open Broadcoster Software) streamelni és videót felvenni is egyaránt tudsz.Ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!