Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit jelent a yuri?

Mit jelent a yuri?

Figyelt kérdés
Wattpadon egy sztoriban láttam, hogy yaoi meg yuri.A yaoit tudom

2017. márc. 24. 12:17
 1/2 anonim ***** válasza:
51%

Google: yuri, első találat. Nézted, kerested? Egyből ott van és le van írva érhetően, magyarul és nem kell fél órát várni rá amíg valaki erre rávilágít neked.

Ezt az oldalt akkor használod ha nem találtál választ magadtól. Ahhoz előbb keresni is kellene.

2017. márc. 24. 12:48
 2/2 anonim ***** válasza:
68%

#1: Az oldalnak az a funkciója, hogy az ember bátran, név nélkül kérdezzen, aki pedig tud és akar, az válaszoljon rá.

Való igaz, 1 perc lett volna megtalálni, de most miért fáj neked, ha valaki ezt megkérdezte? De ha már fáj, akkor bírnád ki anélkül, hogy idejössz osztani az "észt".

Egyébként kérdező: leszbikus témájú anime és manga.

#1: látod, nem haltam bele, hogy leírtam, nem zsibbadt el az ujjam a gépelésben, és emellett segítettem a kérdezőnek.

2017. márc. 24. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!