1 Bándzsi dzsámping ugrás mennyibe kerülhet? (és ha lehet azt is írjátok hogy hol)
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 17:53
1/9 anonim válasza:
15.000 körül. Strandokon, fesztiválokon.
2/9 anonim válasza:
Rendes felhasználóknak, gumihevederrel: ~12.000-15.000.
Politikusoknak gumiheveder nélkül: Ingyen. :)
3/9 A kérdező kommentje:
köszi
2010. máj. 10. 21:29
4/9 anonim válasza:
Én 4000ért toltam az elsőt az ELTE TTK két épülete között, azóta is várom a másodikat, mert tényleg piszok drága sajnos. Lassan jobban megéri már inkább ejtőernyőzni.
5/9 anonim válasza:
Mi kerül benne ennyibe? A gumi egyszer használatos vagy miért?
6/9 anonim válasza:
És a vidámpark mér kerül annyiba? azok a cuccokis 1szer használatosak? :SSS
7/9 anonim válasza:
Amugy ADRENALIN barátom!!ADRENALIN, meg otthon ezt nemtod megcsinálni h leugrassz a pajátról...max 10-edikről
8/9 anonim válasza:
hídról is lehet szépeket ugrálni.
9/9 anonim válasza:
Én 35.000ft fizettem egy alkalomért.Hidd el megéri az elején paráztam ,de mára a testvérimmel rendszeresen megyünk nagyon jó. Próbáld ki te is sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!