Valaki járt már amszterdami coffeeshopban?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok, milyen a hangulat? :)2017. márc. 8. 22:55
1/1 anonim válasza:
1x megéri az tuti.
A fű számomra ugyan az itthon mint ott, nem téptem be jobban ott mint itt bármit mondanak, h 18-21% thc.
Az árak magasak nagyon 5euro a legolcsóbb előre tekert cigi. 8euro a legolcsóbb 1g joni.
De hangulat az leírhatatlna.
Vásárolnod kell cigi mellé valamit ha ott akarod elszívni mert külömben elküldenek, min 1 pepsit venni kell.
De az érzés mikor kiülsz a shop kiülős részére és egy műanyag tartóban megkapott cigit kinyitod, vagy ott az asztalon tekersz iszonyat jó. Pont arra sétált 2 járőr én meg reflex szerűen eldobtam a cigit. Ki is röhögött egy német társaság. De én is csak nevettem utána.
Megéri, drága főleg egy gyári munkásnak.
Sok az arab, és néger, de nem zavartak velem kedvesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!