Számotokra milyen egy jó rövid történet?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy max. 5 oldalas rövid történetet írni, de nem tudom, hogy mit találnának érdekesnek az olvasók. Mindenképp szeretnék beletenni valami tanulságos elemet.2017. márc. 7. 18:17
1/3 PresidentEvil válasza:
.
Szerintem rosszul közelíted meg a dolgot. Arról írj, amiről van mondanivalód, amilyen témakörben vannak saját ötleteid, gondolataid, ne arról, aminek mások véleménye szerint az olvasók örülnének. Ne akarj "mindenképp" beletenni bizonyos elemeket, csak akkor, ha az illeszkedik a történetbe. Röviden: arról írj, amiről te akarsz. Ha nem tudsz miről írni, ne írj semmit, mert az olyan is lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt egy pályázatra szánnám, aminek az a lényege, hogy az angol gyerekekkel megszerettessék az olvasást.
2017. márc. 7. 20:15
3/3 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha utána még órákat gondolkozom rajta, esetleg hosszabb időre a hatása alá kerülök. Tehát, mindenképp mély, vagy ha nem is mély dráma, de érdekes sztori legyen, ami olyan gondolatok felé, olyan helyzetekbe kalaúzol, amit nem élek át a mindennapi életben! Pl.:
[link] (ez folytatásos, de önmagában is egész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!