Szerintetek egyedül koncertre menni, milyen?
Figyelt kérdés
Imádom a HoneyBeast nevű zenekart, még nem voltam egy koncertjükön sem, mert még nem játszottak a szülővárosomban sokszor, nem is értem rá épp akkor. Szerintem nem sokan mondhatják el magukról, hogy 25 éves férfiként szeretik a zenéjüket, az ismerőseim közül szinte senki. Éppen ezért úgy gondoltam elmennék egyedül. Még nem voltam koncerten csak ismerősökkel, akkor feltudtam valahogy oldódni. Nem vagyok egy karót nyelt ember, csak tudjátok hogy van ez, nagy tömegben, ismerősökkel szívesebben van az ember. Csakhogy ez az a zenekar, aminek szinte az összes száma megmozgat bennem valamit, életre kelek tőlük. :) Ti már voltatok koncerten egyedül, milyen volt?2017. márc. 4. 21:19
1/2 gnoomage válasza:
Én úgy voltam egyedül, hogy nálunk a koncert hely mellett egyből volt egy "testvér"(egy a tulaja) kocsma, ahol az ismerősök voltak. Lementem egyedül, majd a 10 percből amit lent töltöttem kb 5 perc a sör vétel és az ismerős keresés volt. Rengeteg emberrel haverkodok koncerten, tök random emberekkel szoktam körtáncolni(folk koncerteken pl), de valahogy jó érzést ad az, ha véletlen nem találnék pár percig senkit ott van egy haver akivel biztos hogy jól szórakozunk.
2/2 anonim válasza:
Nyáron a fél Campus fesztivált nyomtam végig egyedül :D néha összefutottam haverokkal ismerösökkel. Ha elég közvetlen barátkozos ember tipus vagy szerintem semmi gáz nincs benne. Én régebben rendszeresen jártam egyedül metál koncertekre :D most is néha és valaki mindig odacsapodott haverkodni. Random emberként sosem volt ezzel problémám hogy nem lelem a helyem :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!