Milyen YouTube csatorna érdekli az embereket?
Az embereket bármi érdekli, ami érdekes, egyedi tartalom.
Egy százezredik sablon gémpléj csatorna a kutyát nem fogja érdekelni. Az hogy felveszed ahogy játszol, az önmagában 0.
Szóval olyan videót csinálj, amilyenből tudsz érdekeset csinálni, még nincs vele tele a padlás és van általad hozzáadott értéke. Ha van érdekes hobbid, akkor pl. abból.
te is csak azé akarsz yt csatornát, hogy híres legyél, de ötleted sincs. így semmi értelme az egésznek...az előttem válaszolók már leírták, miért.
csinálhatnál autós csatornát, tesztvezetéseket például, de minek, ha vagy 12-13 éves, nincs jogsid, és az autókhoz sem értessz...ez talán kicsit még jobb példa is, mint amit az előttem szóló írt.
mert például engem ez érdekel, de csakis akkor, ha kapok is valamit. annak sincs semmi értelme, ha valaki mások véleményét vagy a wikipédián leírtakat magolja be és mondja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!