Akik az ez évi Oscarra a Zootopia-t szavazták animációs film kategóriában meg, látták egyáltalán a többi jelöltet?
Gondolok itt pl. a Kubo-ra, ami a Zootropolis-hoz képest kb. olyan, mint az Oroszlánkirály a Kacsamesékhez képest.. Mégis az utóbbi nyert..
De a ezen kívül a többi jelölt is sokkal "értésekebb" meseként.
Ti egyet értetek az eredménnyel?
Az Oscar díjat eleve amcsik adják amcsiknak. Egy csomó film van ami inkább megérdemelné mégis a Hollywoody blockbusterek kapják évről évre. Nekem annyira nem tetszett a Kubo, csak azért mert valami nem mainstream, nem feltétlenül jobb. Mindenesetre a díjaknál a filmeknek más vonatkozását is nézik mint a történet. Akármennyire is egyszerű a Zootopia nem lehet amellett elmenni hogy a Disney animációs színvonalához jelenleg csak a Pixar tud felérni.
Kissé elkedvetleníti persze az embert, amikor ennyire egyértelműen uralkodnak bizonyos cégek egy-egy dolog felett, de ez a helyzet.
Szia!
Nagyon tetszett a hasonlatod én is így gondolkodom róla, persze nem mondom, hogy a Zootropolis rossz, csakhogy a Kubóhoz képest nekem sehol sincs az a mese, szurkoltam is neki hátha történnek csodák...hát sajnos nem, de legalább a kishúgom nagyon örült hogy a Zootropolis nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!