Hogyan szerezzek egy kis "nézettséget" tumblr-ön?
Hónapok óta posztolgatok, és tényleg nem a hírnév miatt teszem, de az azért kicsit fura, hogy egy ember sem nézi az oldalamat. Láttam, másoknak több ezer szív van a képükön. Igen, ők bizonyára évek óta posztolnak...de hogyan szereztek nézettséget? Kezdem úgy érezni, hogy én hiába posztolgatnék akár tíz évig is, akkor sem nézné senki :') már azt is próbáltam, hogy bekövetek embereket...nem jött össze. Legalább száz posztom van, és szerintem annyira nem szarok, de három hónap alatt egy szivet sem kaptam.
Aki értelmesen tud válaszolni, annak előre is nagyon köszönöm :) tapasztalatokat is írhattok :)
A posztjaidhoz adogass bőven tageket, ami illik rá. Sokat tud segíteni, mert különbön lényegében senki a büdös életben nem fogja látni.
De ha jól tudom lehet rejteni is(nem vagyok benne biztos, lehet keverem valamivel), nem vagy véletlen rejtve? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!