Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Blizzard személyi igazolvány?

Blizzard személyi igazolvány?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Régebben volt egy kis gondom a battle.net accountommal(nem tudtam belépni valamiért, pontosan nem emlékszek, elég régen volt.)

A lényeg, hogy felkerestem a supportot. Ugye ahhoz, hogy ilyen ügyekben fel lehessen venni a kapcsolatot, szükség volt igazolványra.

A gondd ottvan, hogy akkor nekem még nem volt, ezért letöltöttem egy random igazolványt és azt illesztettem be(nem kell mondani, tudom, hogy mennyire nagy hülyeség volt ez, azóta meg is bántam).

Na már most, ezen a karakteren van konkértan mindenem ami Blizzard. Overwatch, WoW megvéve, jelenleg is van gametimeom. Ha most a rendes igazolvánnyal fel keresném a supportot, és kérnék egy név változtatást, mennyi lenne az esélye a ban-nak?(Ugye a hamis iagzolvány miatt).

2017. febr. 21. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Teljesen más név, más adat, más személy hivatalos azonosítója. Hülye lenne ha nem tagadja meg, ennyi erővel bármilyen profilt át lehetne ruházni egy vadidegenre, ugyanilyen módszerrel el is lehetne lopni mert simán átírsz minden adatot a sajátodra és kisajátítod az egész fiókot. Az amit kérsz ugyanerre irányul.

Ha a szabályokban benne van hogy a fiók nem ruházható át más személyre, akkor egyértelműen meg fogják tagadni. Ugyanis te elintézted hogy teljesen más személyhez legyen kötve a fiók, mint aki használja.

2017. febr. 22. 10:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Semmilyen mód nincs rá, amivel bizonyítani tudom, hogy én vagyok?

Egyébként nem tudom mennyire számít, de a battle.neten a nevem(persze ez csak egy példa, nem az igazi)

úgy van megadva, hogy

Béla János K.

A rendes nevem pedig János Kovács, tehát csak egy Bélát tettem oda(a Béla helyett igazából a játékosnevem van megadva).

2017. febr. 22. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!