Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Most nem Harry Potteres...

Most nem Harry Potteres kérdés. A Klónok háborújában volt Cut, akinek a fogadott gyerekei ember-twi'lekek. Nem úgy volt a SWban hogy az emberek csak near-human (pl. Zabrak) fajokkal tudnak szaporodni, human-like (pl. twi'lek, togruta) fajokkal nem?

Figyelt kérdés

near-human = az emberi fajtól nagyon kevésben tér el (mint a Zabrak, Miraluka, Tholothian)

human-like = humanoid, de látványosan eltér az embertől (Twi'lek, Togruta, Rodian)

2017. febr. 20. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Én sajt nélkül kérem a hamburgeremet...
2017. febr. 20. 22:14
 2/5 anonim válasza:
De.
2017. febr. 20. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg anyádat.
2017. febr. 20. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Wookieepedia szerint anno tényleg ezt írták pár helyen, de minthogy mostmár a CW karakter enciklopédia a recens forrás, és eszerint működhet a dolog, mostmár ez is a hivatalos álláspont. Már ha mondhatom így.

Aztán hogy volt-e valami komolyabb indok a változtatás mögött, vagy egyszerűen csak elfeledkeztek róla, az jó kérdés, de jogos az észrevétel :D

[link]

2017. febr. 22. 09:30
 5/5 A kérdező kommentje:

na utánaolvastam kicsit én is, és az egyik CW arcnál rákérdeztek hogy Cut-nak hogyan lehetnek ekkora gyerekei, ha csak 1 max 2 éve dezertált

és mondták, hogy azok Cut fogadott gyerekei, de eredetileg is félig ember, félig twi'lek kölyköknek találták ki őket

2017. febr. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!