Mi baja lehet a gépemnek, ha megy a photoshop?
Figyelt kérdés
Új gépem van, minden rendesen megy rajta, kivéve a Photoshop. Azt csinálja hogy egy idő után azt írja ki, hogy információ vesztés érdekébe zárjam be. Nem értem mi lehet vele a baj. 8 giga rambol általába 3gb-ot(osszesen5-6-7 szokott lefoglalva lenni) foglal és a proci sincs leterhelve. Azon gondolkodtam, hogy az lehet a baj hogy 3 monitor van és az egyik az alaplapi vga-ba van dugva.
Congom:
Cpu: i5-3470 3.20 ghz
Ram: 8gb ddr4
Gpu: geforce gtx 1050 ti
(Ez a 3. Ps amit próbálok mind ezt csinálja)
2017. febr. 14. 22:33
1/2 anonim válasza:
Szia, jó lenne tudni a ps-en kívül milyen "nagyobb igényű" szoftvereket használsz. Mivel a ps, elég sok ram-ot használ ezért első körben csinálnék a ram tesztet, ha minden jó akkor egy hdd tesztet, futtass valamilyen komplett tesztprogramot ami az egész gépet teszteli (3DMark, PCMArk, CPU Stability tester)
2/2 A kérdező kommentje:
Rájöttem azóta a problémára, az okozta, hogy windowblindset használtam :D
2017. márc. 6. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!