Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol olvashatnék többet a...

Hol olvashatnék többet a drogcsempészetről? Lent

Figyelt kérdés

Na nem kell semmi rosszra gondolni...

Szeretnék írni egy történetet (pontosabban képregényt) és a főszereplő gyerek kiskorában drogcsempészekhez kerül, ahol efféle célokra használják fel.

Mivel nem tudok sokat erről a világról, szeretnék előbb tájékozódni és összegyűjteni minden tudást amit lehet.

Cikkek, olvasmányok, filmek is akár, amik bemutatják, hogy hogyan működik ez a világ, minden segítene.

Tudom, hogy eléggé furcsa kérdés, de a normál könyv írok is így szokták informálni magukat, csak nem tudom hol kezdjem.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2017. febr. 11. 17:26
 1/2 anonim válasza:
Wiki, saul fia sztori drogosra formálva
2017. febr. 12. 08:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is vezettem egy ilyen szálat az egyik történetemben, én így művelődtem:

Megnéztem a Betépve (Blow) című filmet, ami George Jung igaz történetét mutatja be, és utána néztem vele készült interjúkat, olvastam róla írt cikkeket is, stb.

Nem árt, ha néhány drogról, amit esetleg megemlítesz, tudod, milyen hatást gyakorolnak a szervezetre, ezt pl. szépen bemutatja a Requiem egy álomért (old, but gold).

Én, ezen túl, a maffia/díler hierarchiát valahol a Keresztapa és a Speed Grapher (rövid anime)után mutattam be, szabadon. :D

2017. jún. 18. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!