Hová tegyem a kezem tánc közben? (Többi lent. )
Lehet,hogy hülye kérdés,dehát nincs tapasztalatom az ilyesmiben.Szóval azt szeretném tudni,hogy hová tegyem a kezem tánc közben,a lánynak "milyét fogjam?Talán a derekát?Vagy a kezét?A két kezemmel különböző?Nem túl formális eseményről(ilyen sulis bálszerűség)van szó,nem túl kötött,sokféle zene szokott lenni,akár mulatós is,de inkább ilyen ismert,népszerű tánczenék.Légyszi segítsetek.A válaszokat előre is köszönöm!
17/F
Nekünk tánciskolaban úgy tanítottak, hogy a fiú a jobb kezet a lány lapockajara teszi, a bal kezébe pedig bele teszi a lány az O jobb kezet. Ez kicsit"hivatalosabb" vagy nem is tudom hogy mondjam. Sulis bálon szerintem ha kéz a kézben táncoltak úgy jó, vagy ha valamit szeretnél a lánytól, akkor foghatok a derekát is. :)
15/L
Köszi a válasz!Ezt én is ismerem,keringőzni tudok.Csak úgy gondoltam,hogy olyan tánchoz,amit a várható zenékre lehet táncolni,ez nem annyira illik.Te pl. mit szólnál,ha a derakadra tenné a fiú(jóban vagytok) a kezét?Akkor már mindkét kezemet oda?
Jöhetnek még válaszok!
Megint #1-es vagyok
Hogyha barátok vagyunk akkor inkább egymás kezet fogva, vagy csak simán egymással szemben táncolva (attól függ milyen zene lesz), néha megporgetheted a lányt. Ha több alakul, mint barátság, akkor simán a két kezed a derekára, o meg mondjuk a valladra teszi a kezet, vagy osszekulcsolja a nyakad mögött. :) Így ha közelebb húzod magadhoz, akkor kicsit intimebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!