Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a blogról?

Figyelt kérdés
[link]

2017. febr. 9. 16:01
 1/3 anonim válasza:

A blog külseje tetszetős, egyszerű de stílusos. Szembarát.

Ami a tartalmát illeti, a felül lévő bejegyzés gondolom egy könyvajánló. Mivel a lejjebbi bejegyzésben azt írod, hogy ez afféle könyvnaplónak indul (tehát rólad fog szólni), ezért hiányoltam a felül lévő bejegyzésből a Könyvajánló: címkét. (Ezzel hívod fel a figyelmet egy más tartalom jellegére, ne az olvasónak kelljen kideríteni a szövegkörnyezetből.) Ez csak ilyen apróság.

Véletlenül találtam nyelvtani hibát is: le(g)fiatalabbaktól - könyvajánló 3. sor.

Egyébként szépen fogalmazol. A hibákra figyelj oda, mert az olvasók szeme (főleg az enyém) könnyen megakad rajtuk. Persze nehéz hibátlanul írni, de az olvasók meghálálják.

Ha magadról is írsz, véleményem szerint kerüld a túl konkrét dolgokat, mert akik esetleg rád ismernek (előfordulhat) visszaélhetnek vele. Még fiatal vagy, ezért írom, hogy az interneten fontos, hogy az ember bizonyos szinten megőrizze az anonimitását. Egyébként sok sikert kívánok hozzá.

2017. febr. 10. 12:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm válaszod. Bár elég hamar lemondtam arról az ötletről. Megtennéd, hogy elolvasod az új formáját a blognak és arról is mondasz vélemény?
2017. febr. 10. 18:45
 3/3 anonim válasza:

Tartalmilag érdekes, főleg az utolsó fele. Megvan a maga hangulata. Az idős hölgyes résznél feltűnt, hogy a főszereplő a teljes nevén mutatkozik be. Egy kicsit furcsállottam, ugyanis a való életben az emberek csak a keresztnevükön szoktak bemutatkozni. De ez a szerző szíve-joga, én csak szőrszálat hasogatok első benyomás alapján. :)

Így összességében szerintem nem rossz, bár érzek benne némi frusztrációt. A blog íráshoz nem igazán értek, viszont ha érdekel, olvasd el az alábbi szöveget:

[link]

Lehet nem újdonság a számodra, de azért hátha találsz benne valami érdekeset. Ha szereted az írást, akkor ne hagyd abba, meglátásom szerint van hozzá tehetséged, csak ki kell forralni.

Azért kíváncsi lennék mások véleményére is. :P

2017. febr. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!