A mai tiniknek jobb dolguk sincs, mint a zépébe vergődni hétköznap is hajnalokig?
és még csodálkoznak, hogy nevetséges az érettségi feladatok szinvonala, nem is csodálom az eszik-alszik-közösül tempo mellett nem is fér be a matektanulás.
egyébként amig dorbézolnak, addig a zp mellett lévő gépész koliban próbálnának olyan dolgokat is csinálni amiböl meg lehet élni.
1.Nem tudom mért kell lenézni a nálad kissebeket.Te nem voltál "Kis Taknyos Tini"? Nem volt gyerekszobád vagy mi a bajod?
2.Mondd már el nekem mi az illegális a Zp-be?:/
3.Mi közöd hozzá hogy ők mikor tanulnak mikor nem?Az ő bajuk hogy nem készülnek az érettségire,nem a tiéd...
Ennyit akartam..Tessék lehet lepontozni ;)
gyerköcök, ha anyátok nem szól vagy egyenesen elenged a zp-be meg egyéb helyekre hétköznap, akkor azt csak ti sajnálhatjátok, mert 0 felelösségű csürhét nevelnek belöletek!
és ha nem tudnátok, a zp egy fityinget sem fizet azért a zöld területért, ami körbeveszi és ahol esetleg már ti is kurfircoltatok.lenne egy brutál polgármester bezárná az egészet, és egy szavatok se lehetne, ugyanis 18 év alatti JOGKÉPTELEN penekások vagytok!
Ekkora egy lúzer faszt...
Fáj hogy mások jól érzik magukat? Hogy van kivel dugni? Van kivel bebaszni?
Foglalkozz a saját életeddel, ha komolyan zavarna akkor megtanulnád hamar leszarni őket, de ez csak irigykedés...
Mondjuk ha egyszer kimennél te is a haveroddal bulizni, mindjárt másképp gondolkodnál.. jah, hogy nincs haverod?
( Voltam a "Tévedsz én vagyok a suli király 3éves párkapcsolattal meg egy rakat baráttal" szöveg előtt )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!